Opinie o BUD-MEG Domy Jednorodzinne Magdalena Perdas Łódź

BUD-MEG Domy Jednorodzinne Magdalena Perdas

Chcę otrzymać ofertę

Zimna Woda 58H
91-172  Łódź, 
NIP: 7282384540   

Na rynku 4 lata, w Oferteo 4 lata.
Ostatnie logowanie: 2017-07-11 12:49

5.0 
1 minutę temu  C****** złożył zapytanie
13 minut temu  S****** złożył zapytanie
15 minut temu  M****** złożył zapytanie
18 minut temu  D****** zarejestrował się
20 minut temu  b****** złożył zapytanie
21 minut temu  D****** złożył zapytanie
22 minuty temu  Ł****** złożył zapytanie
22 minuty temu  S****** złożył ofertę
24 minuty temu  Z****** złożył zapytanie
25 minut temu  T****** złożył ofertę
28 minut temu  S****** złożył zapytanie
29 minut temu  K****** złożył zapytanie
24 minuty temu  D****** złożył zapytanie
25 minut temu  K****** złożył ofertę
24 minuty temu  H****** złożył ofertę
21 minut temu  O****** złożył ofertę
25 minut temu  C****** zarejestrował się
22 minuty temu  C****** złożył ofertę
23 minuty temu  K****** złożył ofertę
28 minut temu  Z****** złożył ofertę
23 minuty temu  P****** złożył ofertę
25 minut temu  O****** złożył ofertę
25 minut temu  M****** zarejestrował się
23 minuty temu  D****** zarejestrował się
23 minuty temu  2****** zarejestrował się
30 minut temu  M****** zarejestrował się
30 minut temu  R****** zarejestrował się
30 minut temu  O****** zarejestrował się
24 minuty temu  G****** zarejestrował się
30 minut temu  S****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy BUD-MEG Domy Jednorodzinne Magdalena Perdas?

Dodaj swoje referencje

Kamila R., 2017-04-05

Chciałabym bardzo serdecznie polecić wszystkim firmę BUD-MEG. Pani Magda posiada ogromną wiedzę i zawsze służy dobra rada i pomocą. Baliśmy się budowy domu ponieważ przebywamy za granicą i nie wiedzieliśmy czy możemy zaufać jakiejkolwiek firmie, ale Pani Magda przekonała nas, że wszystkiego dopilnuje i wywiązuje się z tego w 100 %. Dlatego też zdecydowaliśmy się kontynuować współpracę przy wykończeniu. Firma oferuje zawsze parę opcji do wyboru jeśli chodzi o materiały i każdy na pewno znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Dostaliśmy bardzo dokładna wycenę każdego etapu prac i zawsze mieściliśmy się w budżecie. Jakość usługi jest bardzo wysoka ( po skończonym stanie surowym otwartym sprawdziliśmy ściany i wymiary zgadzały się praktycznie co do milimetra ). Również zaangażowanie Pani Magdy jest ogromne. Z opowiadań sąsiadów wiemy że potrafiła przebywać na budowie od rana do wieczora i wszystkiego pilnować. Zawsze informuje nas na bieżącą o pracach jakie są wykonywane plus dostajemy bardzo dużo zdjęć. Naprawdę polecam!

Marta P., PIĄTEK, 2016-10-21

Można rzecz, że jestem szczęściarą, że przez przypadek poznałam właścicielkę firmy Bud-Meg, ta osoba urzekła mnie swoją wiedzą, miłą obsługą, przyjemnym słowem, korzystamy z usług firmy, która zajmuje się wykonaniem budowy naszego domu od stanu zero do stanu developerskiego. Zaczęliśmy współpracę 29.02.2016, w tej chwili realizacja umowy dobiega końca. Obsługa 100% pozytywna, wszystko w terminie, bezproblemowo, miło, sympatycznie, fachowo, nie ma mowy żeby mi przeszło przez myśl mam już dosyć budowy tego domu, firma BUD MEG czuwa nad wszystkim, rzetelnie i fachowo, budowa bez stresu, wysoka jakość. Polecam serdecznie i gorąco kontakt i obsługę z tak przesympatyczna osobą jaką jest p. Magda właścicielka firmy. Współpracuje z rzetelnymi i sympatycznymi wykonawcami poszczególnych etapów budowy, a przede wszystkim wysokiej jakości fachowcami i osobami, które zapewniają ład, czystość i porządek na budowie. Serdeczne podziękowania dla szefa ekipy murarskiej Konrada i elektryka Adama. Zapraszam zainteresowane osoby do oględzin efektów budowy domu. Pani Madzia, to anioł, który zrealizował nasze marzenia. Bardzo dba o Klienta, służy pomocą o każdej porze. Budowa domu, tylko i wyłącznie z firmą BUD-MEG:-);-);)Gwarancja wysokiej jakości wykonania i obsługi.

Reklama: Zobacz pośrednictwo Warszawa i wybierz najlepszą ofertę. Więcej na temat h+h Wrocław dowiesz się tutaj. Oferty przypisane do prace budowlasne dostępne od zaraz.

Powiązane produkty i usługi: budujemy dom, domy szkieletowe budowa, domy z gliny, firma budowlana budowa domów, budowa domu wykonawcy, budujemy dom Łódź, domy szkieletowe budowa Łódź, domy z gliny Łódź, firma budowlana budowa domów Łódź, budowa domu wykonawcy Łódź

Zobacz także firmy budujące do stanu surowego z miasta Łódź i opinie o nich.

Adam K., Łódz , 2016-09-27

Gorąco polecam! Ekipa rzetelnych profesjonalistów, żadnych zastrzeżeń ani do terminowości, ani do jakości wykonanych prac nie wnosiłem ani ja jako inwestor, ani mój kierownik budowy. Szczególne podziękowania za bezstresową budowę należą się Pani Magdzie i szefowi murarzy Panu Konradowi. Podsumowując: sprawnie, szybko, profesjonalnie, czysto i niezbyt drogo zainteresowanych zapraszam do obejrzenia budowy.

Justyna B., Łódź, 2015-03-27

Firma BUD-MEG to profesjonaliści w każdym tego słowa znaczeniu. W tracie realizacji wprowadziłam kilku zmian w projekcie. Firma BUD-MEG udzieliła mi kliku ważnych wskazówek, dzięki którym zamierzony cel mogłam uzyskać małym kosztem. Dzięki tej firmie, moja budowa przebiegła sprawnie i bezstresowo. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia za parę miesięcy przy pracach wykończeniowych. Pozdrawiam

Gabriela R., Łódź, 2014-02-19

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z BUD-MEG. Ekipa rzetelnych fachowców. Zdecydowanie polecam!

BUD-MEG Domy Jednorodzinne Magdalena Perdas, 2014-06-05

Również dziękujemy za współpracę. Polecamy się na przyszłość.…